Επίσκεψη της ομάδας Λογοτεχνίας του Β’ ΚΑΠΗ στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Επίσκεψη της ομάδας Λογοτεχνίας του Β’ ΚΑΠΗ στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Την Κυριακή 05-03-2023 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών με πούλμαν.  Στην εκδρομή συμμετείχαν μέλη και φίλοι ομάδων μαθημάτων ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής. Η ομάδα Λογοτεχνίας του Β’ ΚΑΠΗ με επικεφαλής την πρόεδρο της επιτροπής του κ. Κατερίνα Χειλάκη, φιλόλογο και διοργανώτρια και οι ομάδες Ιστορίας της Τέχνης του Κέντρου Γυναίκας και Α’ και Β’ ΚΑΠΗ με τη διδάσκουσα του μαθήματος Δρ. Γεωργία Χρυσούλη, Αρχαιολόγο και Ιστορικό Τέχνης, ήταν παρούσες.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ελεύθερης εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία που υπάγονται στο Δημόσιο και το Υπουργείο Πολιτισμού κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα.

kapi mouseio800

Η ξενάγηση στο μουσείο έγινε επισήμως από ξεναγό, όπως προβλέπεται, την κ. Κατερίνα Κατσικοπούλου, αρχαιολόγο, με παρεμβάσεις της Δρ. Χρυσούλη. Μετά την επίσκεψη τα μέλη των μαθημάτων και οι φίλοι τους χάρηκαν τον καφέ τους και τον Κυριακάτικο ήλιο στο χώρο του μουσείου.

kapi mouseio801

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software