«Οι τέχνες ανταμώνουν στον κήπο της βίλας Ιόλα» - Εντυπωσιακή πρεμιέρα

| Νέα του Δήμου
«Οι τέχνες ανταμώνουν στον κήπο της βίλας Ιόλα» - Εντυπωσιακή πρεμιέρα

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και με τον εντυπωσιακότερο τρόπο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (Τετάρτη, 15.6.2022) η πρεμιέρα των πενθήμερων εκδηλώσεων «Οι τέχνες ανταμώνουν στον κήπο της βίλας Ιόλα», με αφορμή τη συμπλήρωση 35 ετών από τον θάνατο του σπουδαίου Αλέξανδρου Ιόλα.

Σε ένα μαγικό βράδυ, στην πανέμορφη αυλή της βίλας, υπό το φως του φεγγαριού και της εκπληκτικής ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Χριστόφορο Αντωνιάδη και τους συνεργάτες του, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Άγιος Χριστοφόρος» η οποία πραγματεύεται τον ανατρεπτικό βίο του Αγίου.

iolas premiera800

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κα. Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και πρώην Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ατικής κ. Γιάννης Κεχρής, οι Αντιδήμαρχοι Αγίας Παρασκευής, κ. Ιωάννης Αργυρός και Διονύσης Λέκκας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δρ. Μιλτιάδης Κύρκος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, κ. Ανδρέας Γκιζιώτης καθώς και πλήθος κόσμου.

iolas premiera801

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής εστίασε και στη δημοπράτηση της βίλας Ιόλα λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που βρίσκεστε απόψε εδώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που συνετέλεσαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η υπέροχη βραδιά και η όλη διοργάνωση. Στο σημείο αυτό και αφού ευχαριστήσω και τον πρώην Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο ο οποίος αγόρασε τη βίλα, θέλω να ανακοινώσω πως είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε πως την επόμενη εβδομάδα η βίλα Ιόλα δημοπρατείται. Η χρηματοδότηση έχει βρεθεί και αν όλα πάνε καλά του χρόνου τέτοια εποχή ο εργολάβος πιάνει δουλειά και σε περίπου 2-2,5 χρόνια θα είμαστε σε θέση να απολαύσουμε την νέα βίλα Ιόλα».

iolas premiera802

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software