Καθαρισμός στο λόφο Τσακού

| Νέα του Δήμου
Καθαρισμός στο λόφο Τσακού

Η «Ομάδα εθελοντών Νεολαίας» δήμου Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Εθελοντικό Πανελλαδικό Κίνημα  «Save your Hood» οργάνωσαν δράση εθελοντισμού, στις 15/5, Κυριακή, 11:00 στον Λόφο Τσακού.

Λόγω της αποτύπωσης της καθημερινότητας στον λόφο Τσακού και ενόψει του καλοκαιριού και της αντιπυρικής περιόδου, η δράση αφορούσε την περιοχή αυτή σε συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο κατοίκων Τσακού.

tsakos katharismos800

Ενδεικτικά, έγινε καθαρισμός του λόφου γενικά και ειδικά από τα εναπομείναντα κλαδιά της χειμερινής περιόδου και τακτοποίηση εν γένει , αποτυπώνοντας τις ανάγκες :

  1. Αποψίλωση χαμηλής βλάστησης με χορτοκοπτικό μηχάνημα
  2. Καθαρισμός και αποκατάσταση δεξαμενής ενόψει της αντιπυρικής περιόδου και τοποθέτηση νέας λειτουργικής δεξαμενής στη νότια πλευρά του λόφου
  3. Ενίσχυση των μέσων καθαριότητας
  4. tsakos katharismos801

Στην δράση συμμετείχαν εκ μέρους της δημοτικής αρχής ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας κ.Ζόμπολας και εκ μέρους του Συλλόγου κατοίκων Τσακού, η αντιπρόεδρος κ.Κουτσουρά και ο κ.Ασημάκης.

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software