Προσφορά αγάπης από την «Eurologic Transports S.A.» στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Προσφορά αγάπης από την «Eurologic Transports S.A.» στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Για μία ακόμα φορά η εταιρεία «Eurologic Transports S.A.» προχώρησε σε μία γενναιόδωρη κίνηση προς την πόλη μας δείχνοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο τη στήριξή της προς τους δημότες μας που το έχουν ανάγκη.

Αυτές τις Άγιες Ημέρες η εταιρεία του κ. Ηλία Λέπουρα και των συνεργατών του προσέφερε μεγάλες ποσότητες κρέατος στο Δήμο μας, οι οποίες θα διατεθούν μέσω του κοινωνικού μαγειρείου και παντοπωλείου προς τους ωφελούμενους του Δήμου μας.

Τα τρόφιμα παρέλαβε ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος ευχαρίστησε την εταιρία αλλά και τον ιδιοκτήτη της προσωπικά, κ. Ηλία Λέπουρα. Μαζί με τον Δήμαρχο, στην παραλαβή των τροφίμων, το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νικόλαος Κωβαίος αλλά και οι άνθρωποι του Δήμου.  eurol 801

Ο Δήμαρχος αμέσως μετά την παραλαβή ευχαρίστησε τον κ. Ηλία Λέπουρα λέγοντας «Για μία ακόμα φορά η εταιρεία «Eurologic Transports S.A.» και ο Ηλίας Λέπουρας με τους συνεργάτες του απέδειξαν τις ευαισθησίες τους αλλά και την αγάπη τους για την πόλη μας. Για μία ακόμα φορά στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες του Δήμου μας για ανακούφιση των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη και πραγματικά τους ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους ανθρώπους καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και υγεία».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software