"Youth Work: ο δρόμος προς την αναγνώριση"

"Youth Work: ο δρόμος προς την αναγνώριση"

Στο πλαίσιο της υλοποίησης των δράσεων του εθνικού σχεδιασμού για το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας στην Ελλάδα, η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας σας προσκαλεί την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00-14:30 στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Youth Work: ο δρόμος προς την αναγνώριση".

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικτυακή εκδήλωση θα μεταδοθεί live streaming στο YouTube στο κανάλι Erasmusplus Youth στον σύνδεσμο: https://youtu.be/zcs-7KTffsk

Θα απαντηθούν τα ερωτήματα των ενδιαφερόμενων στην πλατφόρμα Ζoom και στο chat του YouTube, ωστόσο θα δοθεί προτεραιότητα στις ερωτήσεις στην πλατφόρμα Ζoom.

 Για κάθε πληροφορία σχετικά με την εκδήλωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, στα τηλ. 210 344 3303 και  210 344 3649.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software