Σε εγρήγορση ο μηχανισμός του Δήμου -Συνεργασία με ΔΕΔΔΗΕ

| Νέα του Δήμου
Σε εγρήγορση ο μηχανισμός του Δήμου -Συνεργασία με ΔΕΔΔΗΕ

Δεύτερη συνεχόμενη μέρα που η κακοκαιρία «ΕΛΠΙΔΑ» έχει «χτυπήσει» ολόκληρη την Αττική και φυσικά την Αγία Παρασκευή με την  Δημοτική Αρχή και όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου που σχετίζονται με τις φυσικές καταστροφές να συνεχίζουν να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Από χθες το πρωί ο Δήμαρχος με τους Υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται είτε από τις συνεχείς χιονοπτώσεις, είτε από τις πτώσεις των δέντρων, είτε από τον πάγο που  έχει δημιουργηθεί στην άσφαλτο και τα οδοστρώματα, είτε από τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί λόγω διακοπής ρεύματος.  

Από χθες το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ όταν και παρουσιάστηκαν διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αγίας Παρασκευής, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς ήρθε σε επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ η οποία ξεκαθάρισε πως από σήμερα το πρωί θα βρίσκονται στην πόλη μας συνεργεία για την αποκατάσταση των βλαβών.

Σε πρώτη φάση ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνεργασία με τους ανθρώπους του Δήμου θα προχωρήσουν στην αποκατάσταση των βλαβών, έτσι ώστε να επανέλθει το ρεύμα σε όλα τα σπίτια της πόλης και σε δεύτερη φάση θα συλλεχθούν οι κορμοί και τα κλαδιά που δημιούργησαν τις διακοπές ρεύματος.  

Από σήμερα το απόγευμα (Τρίτη, 25.01.2022) αναμένεται ύφεση της κακοκαιρίας με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες όμως να παραμένουν. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παραμένει σε επιφυλακή με όλο το μηχανισμό του να είναι έτοιμος να συνδράμει κάτω από αντίξοες συνθήκες, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι επιπτώσεις της κακοκαιρίας.  

pp500

pp800

pp801

pp802

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software