Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Στο Υπουργείο Παιδείας οι κ.κ. Λέκκας και Κύρκος

Στο Υπουργείο Παιδείας οι κ.κ. Λέκκας και Κύρκος

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας. Νίκης Κεραμώς με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Διονύση Λέκκα και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Δρ. Μιλτιάδη Κύρκο.

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι δύο πλευρές είχε την ευκαιρία να θέσουν επί τάπητος και να συζητήσουν αναλυτικά όλα τα θέματα που αφορούν την μαθητιώσα νεολαία της Αγίας Παρασκευής.

Η Υπουργός για μία ακόμα φορά απέδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τα θέματα που απασχολούν την σχολική κοινότητα της πόλης μας και ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά και σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις σε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν έτσι ώστε να δημιουργηθούν ακόμα καλύτερες συνθήκες για τους μαθητές της Αγίας Παρασκευής και τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης μας.

  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software