Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου

Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου

Έπειτα από πολύμηνες και συνεχείς προσπάθειες του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά, αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας, κ. Βασίλη Γιαννακόπουλου οριστικοποιήθηκε η χρηματοδότηση, ύψους 2.000.000 ευρώ, για την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου της πόλης μας από την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, ψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής στο οποίο εντάσσεται και η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου.  

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη για την θερμή και στενή συνεργασία των δύο πλευρών σε ένα ακόμα ζήτημα ζωτικής σημασίας , όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πόλης μας και στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη του Δήμου και του βιωτικού επιπέδου όλων των δημοτών.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software