Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Προληπτικές εξετάσεις από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για τα παιδιά της Αγίας Παρασκευής

Προληπτικές εξετάσεις από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για τα παιδιά της Αγίας Παρασκευής

Μία ακόμα εξαιρετικής σημασίας δράση ξεκίνησε "Το Χαμόγελο του Παιδιού" με την πολύτιμη συμπαράσταση του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Από χθες, μέχρι και την Παρασκευή 30/7/2021 το πολυιτρείο "Ασκληπιός" θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης (μπροστά από την Εκκλησία) και θα προσφέρει σε όποια παιδιά το επιθυμούν προληπτικές εξετάσεις, έτσι ώστε να στηριχτούν και με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά και οι οικογένειές τους που το έχουν ανάγκη. 
Χθες (Δευτέρα, 27/07/2021), πρώτη ημέρα της δράσης στην κεντρική πλατεία έδωσαν το παρών τόσο ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, όσο και ο Πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού" κ. Κώστας Γιαννόπουλος οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την εξέλιξη της, αλλά και να συζητήσουν και άλλα θέματα που αφορούν το Σύμφωνο Συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές. 
 
Κατά τη διάρκεια της δράσης, ο κ. Ζορμπάς δήλωσε: "Είναι μεγάλη χαρά και δική μου προσωπικά, αλλά και ολόκληρης της Δημοτικής Αρχής, που συνεργαζόμαστε με το "Χαμόγελο του Παιδιού". Με έναν οργανισμό που εδώ και 25 χρόνια έχει ως μοναδικό σκοπό του να προσπαθεί για ένα καλύτερο σήμερα και... αύριο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που το έχουν ανάγκη. Ο κ. Γιαννόπουλος το ξέρει, αλλά θέλω να το επαναλάβω πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα είναι στο πλευρό του προκειμένου να μπορέσουμε όλοι μαζί να μοιράσουμε χαμόγελα στα παιδιά". 
 
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος,  τόνισε από τη μεριά του: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να έχουμε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και φυσικά τον Δήμαρχο συμπαραστάτες στο έργο του Οργανισμού μας δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη. Σε συνέχεια του Σύμφωνου Συνεργασίας που πρόσφατα συνυπογράψαμε, είμαστε σήμερα εδώ για να προτάξουμε τις συνέργειες και να εγκαινιάσουμε τη Δράση Προληπτικής Ιατρικής, προσφέροντας εξετάσεις προληπτικά στα παιδιά του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Καλούμε τους δημότες να επισκεφτούν το πλήρως εξοπλισμένο κινητό Πολυιατρείο “Ασκληπιός” του Οργανισμού μας, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου εξειδικευμένοι εθελοντές γιατροί εξετάζουν κάθε παιδί, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Παράλληλα, “Το Χαμόγελο του Παιδιού” λειτουργεί δύο Kοινωνικά Πολυϊατρεία, στην Αγία Παρασκευή και το κέντρο της Αθήνας, όπου απολύτως δωρεάν παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ευπαθείς ομάδες και δεν έχουν πρόσβαση στην κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software