Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Προσφορά στο κοινωνικό μαγειρείο Αγίας Παρασκευής από το ROTARY & ROTARACT ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Προσφορά στο κοινωνικό μαγειρείο Αγίας Παρασκευής από το ROTARY & ROTARACT ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σε συνέχεια του κοινωνικού έργου και αρωγός υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας προς το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου μας, ο Ροταριανός Ομιλος Αγία Παρασκευή σε συνεργασία με τον Όμιλο Rotaract Αγία Παρασκευή, που εκπροσωπεί την νεολαία του ομίλου μας, προσέφερε ποσότητα τροφίμων για την ενίσχυση των αναγκών του Μαγειρείου.

Διατέθηκαν πάνω από 330 κιλά τρόφιμα, 150 κιλά ρύζι, 80 κιλά όσπρια (φακές, φασόλια, ρεθύβια), 195 πακέτα με ζυμαρικά και 156 κουτιά σάλτσας ντομάτας.
Την παράδοση των τροφίμων έκαναν εκ μέρους του Ομίλου Ρόταρυ η π.β. Διοικητής Βίκυ Πεζίρη η π.Πρόεδρος Κριστιάνε Βούλφ και ο π.Πρόεδρος Γιώργος Γκάμαρης.

Εκ μέρους του Ροταράκτ η Πρόεδρος Μαρία Μπούμη, η Αντιπρόεδρος Άννα Μουρίκη, η Γραμματέας Ελεάννα Γεωργάκη, ο Ταμίας Νίκος Σταθάτος Φιοραβάντη, το μέλος ΔΣ η Ισιδώρα Χαλιμούρδα και τα μέλη η Άντρι Κωνσταντίνου και η Ελευθερία Αγγελοπούλου.

Στο Κοινωνικό Μαγειρείο μας υποδέχθηκαν για την προσφορά μας ο Αντιδημαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Νίκος Κωβαίος και η Υπεύθυνη του Κοινωνικού Μαγειρείου Κοινωνική Λειτουργός Νεκταρία Ρούφη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σιτίζονται καθημερινά, από το Κοινωνικό Μαγειρείο της Αγίας Παρασκευής, 120 συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Εντός των 2 επόμενων μηνών θα παραδοθούν τενεκέδες με λάδι και συνεχίζουμε να είμαστε κοντά τους στο σημαντικό έργο του Κοινωνικού Μαγειρείου για την τοπική μας κοινωνία.

rot

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software