Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Παράκληση για αποφυγή κλαδεμάτων το επόμενο διάστημα

Παράκληση για αποφυγή κλαδεμάτων το επόμενο διάστημα

Το τελευταίο διάστημα οι υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται νυχθημερόν σε καθημερινή βάση προκειμένου να δώσουν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε την Αττική.

Τα συνεργεία του Δήμου μας συνεχίζουν να βρίσκονται στους δρόμους προκειμένου να τους καθαρίσουν από όλα τα κλαδιά και τους σπασμένους κορμούς που άφησε πίσω της η «ΜΗΔΕΙΑ». Όμως, το έργο των υπαλλήλων του τμήματος Καθαριότητας, δυσχεραίνεται από το ότι υπάρχουν πολίτες οι οποίοι κλαδεύουν τους κήπους τους και αφήνουν εκτός της οικείας τους τις φυλλωσιές, τα κλαδιά, κλπ.

Θα παρακαλούσαμε τους δημότες της πόλης, για το επόμενο διάστημα, να αποφύγουν τα κλαδέματα, έτσι ώστε να μη δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα στην προσπάθεια που γίνεται για να καθαριστεί στον μέγιστο βαθμό το σύνολο της πόλης.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software