Προσφορά του 5ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής στο Κοινωνικό Μαγειρείο

| Νέα του Δήμου
Προσφορά του 5ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής στο Κοινωνικό Μαγειρείο

Την Παρασκευή 05.02.2021 στο 5ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε δράση στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού Προγράμματος «Ραντεβού στη Σχολική μας αυλή με Κηπουρική και Τέχνη» που εφαρμόζεται για το σχολικό Έτος 2020-2021.

Συγκεκριμένα, το Γ2 τμήμα που συμμετέχει στο πρόγραμμα, συγκέντρωσε μαρούλια-σαλάτες-κρεμμυδάκια, τα οποία καλλιεργούνε τα ίδια τα παιδιά βιολογικά στον λαχανόκηπο του σχολείου και τα προσέφεραν στο Κοινωνικό μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Τη δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Ψαχούλας Ιωάννης, η Υπεύθυνη της Περιβαλλοντικής Εκαπίδευσης Β’ Αθήνας κα. Πετρίδου Βαρβάρα και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Θεόδωρος Μπουρλιάσκος.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Δήμαρχος προσωπικά ευχαριστεί τα παιδιά και τη διεύθυνση του Σχολείου για την προσφορά τους και εξάρει τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες μαθητών και καθηγητών.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software