ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ


Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τελείως διαφορετικά από όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Η πανδημία του κορονοϊού έχει επιφέρει τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητά μας και μας αναγκάζει να αναπροσαρμόσουμε τα σχέδιά μας για να μείνουμε ασφαλείς.


Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, όμως, δεν αφήνει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη μόνους τους.

Το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ, του τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας και Αλληλεγγύης του Δήμου έχει μπει σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και συνεχίζει απρόσκοπτα την λειτουργία του με τέτοιο τρόπο ώστε άπαντες να μείνουν ασφαλείς αλλά και να νιώσουν το πνεύμα των ημερών. stolismos2

Τα παιδιά του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ με νοητική στέρηση , με την πολύτιμη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού, σαν μια πραγματική οικογένεια, στόλισαν το δικό τους «σπιτικό» γεμίζοντάς το με αγάπη, χαμόγελα, έντονα συναισθήματα και χριστουγεννιάτικα στολίδια που έφτιαξαν μόνα τους, με την πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγηση της κεραμίστριας, Μαρίας Ατσωνίου. 

stolismos3

Με την ευχή όλων, αυτά τα Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία που περνάμε μακριά από όσους αγαπάμε.stolismos1λ

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software