ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Από τις 7 μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου οι κάτοικοι του Δήμου Χερσονήσου, στην Κρήτη, βίωσαν μια ανεπανάληπτη φυσική καταστροφή που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της. Από τότε μέχρι και σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι μετρούν τις πληγές τους έχοντας χάσει τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους και τα υπάρχοντά τους.


Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, έχοντας αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν τις κοινωνικές του ευαισθησίες, είναι έτοιμος να σταθεί και αυτή τη φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (μέλος του οποίου είναι ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών Ιωάννης Αργυρός), διοργανώνει δράση συγκέντρωσης αγαθών για την στήριξη των πλημμυροπαθών του Δήμου Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας (Μεσογείων 417) θα συγκεντρωθούν τα κάτωθι είδη πρώτης ανάγκης:

- Τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ κ.ά.)

- Κλινοσκεπάσματα, είδη ιματισμού , υποδήματα (για παιδιά και ενήλικες),

- Παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες

- Είδη κουζίνας και καθαριότητας (καθαριστικά γενικής χρήσης, χαρτοπετσέτες/χαρτιά υγείας, σαμπουάν, οδοντόκρεμες κ.ά. παρεμφερή είδη).

- Νερό (εμφιαλωμένο).

Στηριζόμενοι στην μεταξύ μας δικτύωση και αλληλεγγύη ως μέλη του Δικτύου Υγιών Πόλεων που προάγει την Υγεία, την Ισότητα, την Αλληλεγγύη, την Πολιτική για τον Άνθρωπο, την Ευημερία και τους 17 Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης και με τη στήριξη της εθελοντικής ομάδας του Δήμου μας είμαστε σίγουροι ότι και αυτή την φορά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στην Χερσόνησο να πάρουν πίσω τις ζωές τους.

xersonisos afisa

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software