Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑΪΣΚΟ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑΪΣΚΟ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ

Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, για την υποστήριξη της Τεχνικής Υπηρεσίας στην εκπόνηση μελέτης για την ανέγερση Ναϊσκου στο Κοιμητήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και του Αθανασίου Ιγν. Παπασπηλιόπουλου, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στο Δημαρχείο.

Είναι γνωστό ότι το Κοιμητήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής στερείται Ιερού Ναού για τις νεκρώσιμες ακολουθίες και τα μνημόσυνα των κεκοιμημένων δημοτών εντός του χώρου του.

Όλες οι απαιτούμενες μελέτες για την ανέγερση του νέου Ιερού Ναού θα συνταχθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με την υποστήριξη των υπηρεσιών του Τεχνικού Συμβούλου. Οι υπηρεσίες αυτές θα αφορούν στη σύνταξη αρχιτεκτονικής και στατικής μελέτης καθώς και μελέτης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Το συνολικό κόστος, που θα βαρύνει τον Δήμο για την παροχή υπηρεσίας Τεχνικού Συμβούλου, ανέρχεται στο ποσό των 24.800 € και η συνολική προθεσμία εκτέλεσης της παροχής της ορίστηκε σε 6 μήνες.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software