Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Οι προτάσεις-αποφάσεις μας στη σύσκεψη για την πλατεία του Αη Γιάννη

Οι προτάσεις-αποφάσεις μας στη σύσκεψη για την πλατεία του Αη Γιάννη

Την περασμένη Πέμπτη, 28 Μαΐου, έλαβα την πρωτοβουλία και κάλεσα στο Δημαρχείο τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων καθώς επίσης τον εξωραϊστικό σύλλογο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», για να συζητήσουμε τις κινήσεις που μπορεί να κάνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για την επίλυση των πολλών και διαφορετικών προβλημάτων στην πλατεία της περιοχής.

Στη σύσκεψη πρότεινα και έγιναν αποδεκτές οι εξής προτάσεις:

  1. Να πραγματοποιούνται τακτικά αλκοτέστ σε διαφορετικά σημεία κοντά στην πλατεία. Αυτό, εκτός του ότι θα καταστεί ανασταλτικός παράγοντας για την υπερβολική και σε ορισμένες περιπτώσεις παράνομη κατανάλωση αλκοόλ, θα βοηθήσει και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

  2. Να ελέγχεται η παράνομη στάθμευση στην περιοχή, που επιβαρύνει την ήδη βεβαρημένη κατάσταση και να λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

  3. Να λαμβάνουν χώρα τακτικοί έλεγχοι όσον αφορά στις περιπτώσεις παράνομης πώλησης αλκοόλ σε ανηλίκους. Ήδη, ως Δημοτική Αρχή, έχουμε κινηθεί πολύ αυστηρά μετά τα τελευταία γεγονότα και αφαιρέσαμε την άδεια λειτουργίας επιχείρησης που παρέβαινε το νόμο.

  4. Να γίνεται έλεγχος της τήρησης των κανόνων περί κοινής ησυχίας.

Για όλα τα παραπάνω η Δημοτική Αρχή έχει ζητήσει τη συνδρομή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προς το οποίο θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για την εφαρμογή των παραπάνω μέτρων.

Θέλω να ευχαριστήσω τους επικεφαλής των παρατάξεων και το Δ.Σ. του Συλλόγου για τη συμμετοχή και τη θετική στάση τους στις προτάσεις μου, καθώς και να δηλώσω ότι η Δημοτική Αρχή είναι και θα παραμείνει ανοικτή σε πιθανές επιπλέον προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην οριστική επίλυση των προβλημάτων.

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός-Πνευμονολόγος

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software