Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

St D P 4 3 19 1Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ακύρωση της απόφασης παραχώρησης από την Αττικό Μετρό Α.Ε. των δωρεάν  μέχρι πρόσφατα  χώρων στάθμευσης  στους Σταθμούς Μετρό Δουκίσης Πλακεντίας και  Χαλανδρίου σε ιδιωτική εταιρεία, πραγματοποιήθηκε σήμερα 4/3 στο πάρκινγκ του Σταθμού Δουκίσης Πλακεντίας. 
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ανδρ. Γκιζιώτης, και Θαν. Ανδρίτσος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου Β. Κουτσογιάννη, Συλλογικότητες και κάτοικοι της περιοχής. 
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η απόφαση παραχώρησης από την Αττικό Μετρό Α.Ε. των χώρων στάθμευσης στον συγκεκριμένο σταθμό, καθώς και σε αυτόν του Χαλανδρίου σε ιδιώτες και η επιβολή αντιτίμου πρέπει να ακυρωθεί καθώς κάνει ασύμφορη τη χρήση πάρκινγ για τους εργαζόμενους  που δεν έχουν άλλο μέσο πέραν του ΙΧ να προσεγγίσουν τους σταθμούς. Οι  εργαζόμενοι αναγκάζονται να αναζητούν θέση στους δρόμους της γειτονιάς δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας και ατμοσφαιρικών ρύπων.  Σημείωσε επίσης η πρόθεση της  Αττικό Μετρό να προχωρήσει στην οικοδόμηση κτιρίου 6.000 τ.μ. δίπλα στο πάρκινγκ του Σταθμού Δουκίσης Πλακεντίας θα επιδεινώσει την κατάσταση στην περιοχή. Τέλος τόνισε την ανάγκη επέκτασης των λεωφορειακών γραμμών και πύκνωσης  των δρομολογίων που οδηγούν στους σταθμούς του Μετρό.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software