Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Σ. ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Σ. ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Stathopoulos Koroneou aΣυνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου με την Σοφία  Κορωναίου Περιφερειακή Σύμβουλο - μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ (αρμόδιου φορέα για την διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Αττικής), πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 στο Δημαρχείο Αγ. Παρασκευής.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν η ήδη επιτυχημένη συνεργασία Δήμου και ΕΔΣΝΑ, ειδικά στο πρότυπο πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού, και η  υλοποίηση νέων  προγραμμάτων και προωθητικών ενεργειών για την ανακύκλωση και ανάκτηση αποβλήτων με διαλογή στην πηγή. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην υλοποίηση προγραμμάτων ανακύκλωσης στα Σχολεία της πόλης με εκπαιδευτικές δράσεις όπως και με δράσεις ευρύτερης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Σχολικής Κοινότητας βασισμένες στην άποψη των ίδιων των μαθητών/τριών.
 
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Παν. Γκόνης και οι Πρόεδροι των Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Σχολικών Επιτροπών Κλεομ. Αϊδίνης και Βασ. Τραυλός.
 Stathopoulos Koroneou b

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software