ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ-ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

xytaΤην Πέμπτη 8 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος, o Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ι. Σιδέρης και η Προϊσταμένη Καθαριότητας Αικ. Καπετανάκη επισκέφθηκαν τους χώρους λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής και του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης, όπου ξεναγήθηκαν στην Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων Δυτικής Αττικής από τον Περιφ. Σύμβουλο και τακτικό μέλος του ΕΔΣΝΑ Α. Βρούστη. 
Στόχος της επίσκεψης ήταν η συζήτηση για την περαιτέρω συνεργασία του Δήμου Αγίας Παρασκευής με τον ΕΔΣΝΑ κατ' εφαρμογή των νομοθετικών απαιτήσεων του Εθνικού και του Περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρισης απορριμμάτων. Στη συνάντηση επικυρώθηκε η διάθεση καφέ κάδων στον Δήμο μας για τη συλλογή βιοαποβλήτων από συγκεκριμένα σημεία μεγάλης παραγωγής οργανικού, όπως λαϊκές αγορές και καταστήματα εστίασης. 
Η εφαρμογή της χωριστής διαλογής βιοαποβλήτων μόνο οφέλη θα προσφέρει στον Δήμο μας, καθώς δεν θα επιβαρύνεται με τέλος διάθεσης. Τα βιοαπόβλητα θα οδηγούνται στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης για την παραγωγή κόμποστ υψηλής ποιότητας. 
 
O Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                            O Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής               
      Ιωάννης Σιδέρης                                               Ιωάννης Σταθόπουλος
 
Δημ/ση : 23/3/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software