ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΕΠΠΒΑΤΥ

| Νέα του Δήμου
lets do it 2017Δράση καθαρισμού του Υμηττού και συντήρησης του Δικτύου Πυρασφαλείας πραγματοποίησε το Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού-ΣΕΠΠΒΑΤΥ, την Κυριακή 2 Απριλίου, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εθελοντικής Δράσης  «Let’s do it Greece 2017»,  με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών, του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Δήμου Παιανίας.
Με την ολοκλήρωση της δράσης ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα  στους εθελοντές του ΣΕΠΠΒΑΤΥ για την προσφορά τους στην προστασία του Υμηττού.  Πρέπει επίσης σημειωθεί ότι Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της δράσης ανέλαβε την πλήρη ανακατασκευή του φυλακίου πυροπροστασίας «Αγίου Ιωάννη Κυνηγού».
Παρών στη δράση  έδωσαν πολίτες κάθε ηλικίας και μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης  Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος, η Δημ. Σύμβουλος Στελ. Ψύλλα, μέλη των ομάδων Περιβάλλοντος-Καθαριότητας και  "Φυσιολατρικά Πατήματα"  κ.α.
 
Δημ/ση : 3/4/201

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software