ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 1ου ΕΠΑΛ - ΕΚ (πρ. Μπαρμπίκα) ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΟ

| Νέα του Δήμου
barbika Εννέα χρόνια μετά τη διακοπή της κατασκευής του (2008), ξεκίνησε στις 25/2 το έργο  αποπεράτωσης του συγκροτήματος  1ου ΕΠΑΛ & ΕΚ (πρώην Μπαρμπίκα) Αγίας Παρασκευής, με προϋπολογισμό 5.192.000,00 €, συνολικής έκτασης 10.500τ.μ. με γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ όπως και μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων.
 Το  έργο κατασκευάζεται από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (πρώην Ο.Σ.Κ.)  και χρηματοδοτείται  από τις Πιστώσεις της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (Ε.Τ.Επ) και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε). 
 
Η εξαιρετικά θετική αυτή εξέλιξη για τη Σχολική Κοινότητα της πόλης μας, ολοκλήρωσης του έργου στο χώρο του πρώην Λυκείου Μπαρμπίκα (οδός Λυκείου και Παπαφλέσα στον Τσακό), με την οποία επιτυγχάνεται η λύση ενός χρόνιου προβλήματος, υπήρξε αποτέλεσμα της στενής και ουσιαστικής συνεργασίας  του Δήμου Αγίας Παρασκευής και συντονισμό του Αντιδημάρχου Παιδείας Π. Γκόνη,  με τη Διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. και ιδιαίτερα με την Πρόεδρο κ. Ιωάννα Κοντούλη.
 
 
Δημ/ση : 28/2/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software