ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ

| Νέα του Δήμου
kouloumaΜε πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, ποιοτικά παραδοσιακά εδέσματα, κέφι, ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορό και πολύ καλή εξυπηρέτηση γιορτάστηκαν την Καθαρά Δευτέρα 27/2 τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην  Αγία Παρασκευή.  
Η γιορτή, που διοργανώθηκε από το Δήμο και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) στο κλειστό γήπεδο της οδού Νότου, έκλεισε τις εξαιρετικά επιτυχημένες Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας, με την  καθολική συμμετοχή  Συλλόγων και φορέων της πόλης και με την πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. 
Εκτός από τον  «οικοδεσπότη» Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος μοίρασε και χαρταετούς στα παιδιά, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασ. Ζορμπάς πρ. Δήμαρχος,   Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ, Στ.  Ψύλλα,  Σπ. Γιώτσας και Σωτ. Ησαΐας, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, εκπρόσωποι Συλλόγων κ.α
 
 
Δημ/ση : 28/2/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software