Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

katharismoi oik 9 8 16Λεπτομερής καθαρισμός και αποψίλωση μεγάλου αριθμού οικοπέδων και άλλων χώρων του Δήμου Αγίας Παρασκευής διενεργήθηκε τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, με εργολαβία μετά από διαγωνισμό, όπως και με τη σημαντική βοήθεια των υπαλλήλων της Πολιτικής προστασίας – πυρασφάλειας. 
Έτσι καθαρίστηκαν  δεκάδες οικόπεδα και χώροι ιδιοκτησίας του Δήμου, το Αθλητικό Κέντρο των 23 στρεμμάτων στα Πευκάκια, η Παιδική Χαρά της οδού Αγ. Αναργύρων, το Πάρκο της οδού Γραβιάς, το Πάρκο Νεαπόλεως, το Πάρκο Σταύρος Κώτσης (πρώην Σπυρούδη), το κτήμα Μπέλμπα κ.α. καθώς και πολλά οικόπεδα ιδιωτών με χρέωση τους. Ταυτόχρονα ιδιοκτήτες έχουν προβεί με δικές τους ενέργειες στον καθαρισμό του οικοπέδου τους μετά από σύσταση του Δήμου.
Οι καθαρισμοί χώρων και οικοπέδων της εργολαβίας θα συνεχισθούν το προσεχές διάστημα σε δημόσιους χώρους άλλα και σε οικόπεδα  ιδιωτών με χρέωσή τους. 
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν καθαρίσει τα οικόπεδα τους να το κάνουν άμεσα και τους Δημότες που έχουν οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα σχετικό με τον καθαρισμό κάποιου οικοπέδου ή χώρου  να επικοινωνούν με το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας (τηλ. 213-2004570).
 
Δημ/ση : 9/82016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software