ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Syn 16 3 16a Μια εξαιρετική  συναυλία με τη χορωδία της ΕΡΤ που οργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός-ΠΑΟΔΑΠ σε συνεργασία με την ΕΡΤ

την Τετάρτη 16/3 παρακολούθησαν όσοι κατέκλυσαν την μεγάλη αίθουσα του Δημόκριτου.
Τη συναυλία  άνοιξε η Μικτή Χορωδία ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα με έργα Μ. Θεοδωράκη, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Χατζιδάκι και Γ. Κωνσταντινίδη και στη συνέχεια η Χορωδία της ΕΡΤ υπό την διεύθυνση της Αθανασίας Κυριακίδου απέδωσε θαυμάσια έργα των συνθετών M. Lauridsen,  S.  Chatman , C.  Stanford , Γ. Κωνσταντινίδη, Χ.  Σαμαρά, A.  Kalnins , G. Bizet, G. Verdi.  
Στη συναυλία, που παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Κ. Χατζηανδρέου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Σωτ. Παπαμιχαήλ, πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπ. Γιώτσας,  Δ. Κονταξής, Γιαν. Λογοθέτης, Κ. Τσιαμπάς και  Σωτ. Ησαΐας, κ.α,    συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τους πρόσφυγες, που πρόσφερε ο κόσμος.

Syn 16 3 16c Syn 16 3 16b Syn 16 3 16

Ημ/νία Δημ/σης : 17/3/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software