Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 7η ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 7η ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

orca3Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 7η  Γαλλική Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων (Αυτοκινήτων και για πρώτη φορά φέτος και ιστορικών Δικύκλων)

που διοργάνωσε  η Λέσχη Ιστορικών Αυτοκινήτων ORCA με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής   την  Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στην  Κεντρική  Πλατεία της πόλης.
Στην έκθεση, που έγινε για πρώτη φορά στην Αγία Παρασκευή  και προσέλκυσε πολύ κόσμο, παρουσιάστηκαν δεκάδες κλασικά γαλλικά αυτοκίνητα και μοτοποδήλατα, όπως τα θρυλικά 2CV  και το “Σολεξάκι”( Velosolex) αντίστοιχα, ενώ από τα μεγάφωνα δίνονταν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία τους.
Στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ORCA Γιώργος  Λιβέρης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος συνεχάρη τους  διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες και απένειμε το βραβείο για  το παλιότερο αυτοκίνητο. Βραβεύτηκαν επίσης  το παλιότερο μοτοποδήλατο, το καλύτερα αποκαταστημένο όχημα, η πιο μακρινή συμμετοχή και η Λέσχη 2CV για τη στήριξη της στην εκδήλωση.

orca

Ημ/νία Δημ/σης : 15/2/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software