ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ Α.Ε.Ι. KAI Τ.Ε.Ι.

vraveysi2 2016
Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» έγινε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των Δημόσιων σχολείων της Αγίας Παρασκευής   που πέ¬τυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Μάιο του 2015 και η κοπή της πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου και του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Πανου Γκόνη. Ακολούθως έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι βραβεύσεις τις οποίες εκτός από τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας έκαναν  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Κ. Χατζηανδρέου, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Δημ. Σύμβουλος Μαργ. Καβρουδάκη-Δημητρίου, οι Δημ. Σύμβουλοι Βασ. Γιαννακόπουλος πρ. Δήμαρχος, Χρ. Κολώνια, Σωτ. Ησαΐας και Αλεξ. Μουστόγιαννης, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασ. Τραυλός, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ε. Ματιάτου-Χατζοπούλου και οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων Λυκείων Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη, Β. Αλεξάκης, Μ. Βαληλής και Γ. Νεκταρίδης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι Δημ. Σύμβουλοι Γιαν. Λογοθέτης και Δημ. Κονταξής, διευθυντές Σχολείων, πρόεδροι Συλλόγων Γονέων, κ.α.
 vraveysi 2016
vraveysi1 2016