Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑμεΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑμεΑ

AmeA 21 12 2015

Στο κατάμεστο από γονείς και παιδιά θέατρο του 2ου Γυμνασίου έγινε χθες βράδυ η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της Παιγνιοθήκης. Η ομάδα ΑμεΑ Αγ. Παρασκευής παρουσίασε καταχειροκροτούμενοι/-ες το έργο «Η πετρόσουπα» σε διδασκαλία, σκηνοθεσία και σκηνικά Μαρ. Καλογεροπούλου και συντελεστές τις Μυρτώ Κορκοκίου (μουσική) και Βασ. Ιωάννου (χορός).
Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, που ενημέρωσε για την προώθηση του θέματος της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι επικεφαλής παρατάξεων πρ. Δήμαρχοι Β. Γιαννακόπουλος και Β. Ζορμπάς, η πρ. Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένη Σύμβουλος Ζ. Φωτεινού και οι πρ. Αντιδήμαρχοι Κ. Μοσχονά, Μιχ. Γαβράς και Μ. Μουχτούρη.
Πολλά συγχαρητήρια εισέπραξαν οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, όπως και οι υπάλληλοι του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε μπουφές με κεράσματα από τον Αθλητικό Όμιλο Τοξοβολίας «Οι Αχαιοί». 
 
 
 
 Ημ/νία Δημ/σης : 22/12/2015
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software