ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑμεΑ

AmeA 21 12 2015

Στο κατάμεστο από γονείς και παιδιά θέατρο του 2ου Γυμνασίου έγινε χθες βράδυ η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της Παιγνιοθήκης. Η ομάδα ΑμεΑ Αγ. Παρασκευής παρουσίασε καταχειροκροτούμενοι/-ες το έργο «Η πετρόσουπα» σε διδασκαλία, σκηνοθεσία και σκηνικά Μαρ. Καλογεροπούλου και συντελεστές τις Μυρτώ Κορκοκίου (μουσική) και Βασ. Ιωάννου (χορός).
Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, που ενημέρωσε για την προώθηση του θέματος της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι επικεφαλής παρατάξεων πρ. Δήμαρχοι Β. Γιαννακόπουλος και Β. Ζορμπάς, η πρ. Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένη Σύμβουλος Ζ. Φωτεινού και οι πρ. Αντιδήμαρχοι Κ. Μοσχονά, Μιχ. Γαβράς και Μ. Μουχτούρη.
Πολλά συγχαρητήρια εισέπραξαν οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, όπως και οι υπάλληλοι του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε μπουφές με κεράσματα από τον Αθλητικό Όμιλο Τοξοβολίας «Οι Αχαιοί». 
 
 
 
 Ημ/νία Δημ/σης : 22/12/2015
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software