Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: OΡΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 29 & 30/11/2015

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: OΡΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 29 & 30/11/2015

panigiri a aΠροσπάθεια της Δημοτικής αρχής Αγίας Παρασκευής είναι φέτος να τεθούν συγκεκριμένοι όροι διοργάνωσης του πανηγυριού στον Άγιο Ανδρέα Παραδείσου, προκειμένου η όχληση των περιοίκων και της τοπικής αγοράς να είναι η μικρότερη δυνατή.
Κρίσιμος επίσης παράγοντας είναι η ασφάλεια στη προσέλευση των προσκυνητών όπως και η καλύτερη κατά το δυνατόν διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων στους παρακείμενους δρόμους.
Σύμφωνα με τα ανωτέρω, αποφασίζεται η τοποθέτηση των πάγκων των μικροπωλητών που θα πάρουν μέρος στο πανηγύρι να τοποθετηθούν στους ακόλουθους δρόμους: Κατά μήκος της οδού Ψαρών από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος, εκτός από την είσοδο στο ναό και τη διασταύρωση με την οδό Αγίου Ανδρέα. Επίσης, κατά μήκος της οδού Αγίου Ανδρέα από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος, εκτός από την είσοδο στο ναό, έως τη διασταύρωση με την οδό Μάρκου Αυγέρη.
Δεν θα επιτραπεί κατάληψη οδοστρώματος από πάγκους μικροπωλητών σε κανένα άλλο σημείο εκτός των προαναφερόμενων δρόμων, με την επισήμανση ότι η οδός Αγίας Τριάδος δεν θα καταληφθεί σε κανένα σημείο για την αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων καθώς και οι οδοί Ιουστινιανού, Μάρκου Αυγέρη και Αγίου Ανδρέα για την ελεύθερη έξοδο των οχημάτων στη Λεωφ. Μεσογείων. Τα ανωτέρω θα επιτηρούνται από την Τροχαία και το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής καθώς και από δημοτικούς υπαλλήλους.
Παρακαλούνται οι μικροπωλητές όπως προσέλθουν εγκαίρως στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου για να τους δοθούν οι χώροι στους οποίους θα τοποθετήσουν τους πάγκους τους. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
 
        O Αντιδήμαρχος                                            Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής        
 Οικονομικών Υπηρεσιών 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΤΡ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                                      ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Ημ/νία Δημ/σης : 25/11/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software