«90 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»: ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

mth90
Μεγάλη προσέλευση σημειώθηκε στην Συναυλία – αφιέρωμα για τα 90 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης που διοργάνωσε ο  Δήμος Αγίας Παρασκευής την Παρασκευή. Πλήθος κόσμου αψήφησε το κρύο και μετά τον σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου  Γιάννη Σταθόπουλου, τραγούδησε μαζί με τον Βασίλη Λέκκα, την Βάλια Βρεττού και τον Κώστα Σκόνδρα, όλα τα γνωστά τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη. Το πρόγραμμα άνοιξε η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα. Ο  Kώστας Γιαννάκης  ήταν υπεύθυνος για την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του προγράμματος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι   Γ. Σιδέρης, Ελ. Πετσατώδη και Σπ. Παπαγεωργίου, ο πρώην Δήμαρχος Βασ. Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ  Σωτ. Παπαμιχαήλ,  η Πρόεδρος του ΠΑΙΣΔΑΠ  Μαρ. Δημητρίου- Καβρουδάκη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  Τερψ. Γκιόκα, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ  Παν. Γκόνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Γ. Λογοθέτης,  Δημ. Κονταξής, Στ. Ψύλλα, Χρ. Κολώνια, Κ. Τσιαμπάς, Εφ. Καψοκεφάλου, Σωτ. Ησαίας,  Διον. Λέκκας, Νάσ. Παπασταθάκης  και Κ. Κρητικίδης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου  Γ. Μυλωνάκης, η πρ. Αντιδήμαρχος  Μ. Μουχτούρη και πολλοί Πρόεδροι τοπικών Συλλόγων και φορέων της πόλης μας.
Σημειώνουμε ότι αρκετοί πολίτες  προσέφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ημ/νία Δημ/σης : 5/10/2015