Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Ευχαριστήρια επιστολή του Πρέσβη της Κύπρου στον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.

Ευχαριστήρια επιστολή του Πρέσβη της Κύπρου στον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.

presvis kiprou

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο για να   του εκφράσει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για την διοργάνωση και την φιλοξενία της εκδήλωσης  που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουλίου 2015, στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Η επιστολή του κ. Κενεβέζου έχει ως εξής:

«Φίλε Δήμαρχε,
Χάρηκα ιδιαιτέρως από την πρόσφατη συνάντησή μας στην Πλατεία του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο της εκδήλωσης μνήμης και τιμής για όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την δημοκρατία και την ελευθερία στην Κύπρο, που πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με το Δήμο σας, για την επέτειο των σαράντα χρόνων από το προδοτικό πραξικόπημα και την βάρβαρη τουρκική εισβολή.
Θα ήθελα με την επιστολή μου αυτή να σας εκφράσω και εγγράφως τις εγκάρδιες ευχαριστίες και την μεγάλη ευγνωμοσύνη μας για την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξή σας στην διοργάνωσης και την φιλοξενία αυτής της εκδήλωσης που καταδεικνύει την  αλληλεγγύη σας προς την μαρτυρική Κύπρο. Πολλοί είναι άλλωστε οι Κύπριοι συμπατριώτες μας οι οποίοι έχουν βρει στη φιλόξενη πόλη σας μια δεύτερη πατρίδα, όπου ζουν, προοδεύουν και αποτελούν, σήμερα, μια ζωντανή γέφυρα που ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο αδελφικούς δεσμούς φιλίας με το Δήμο σας.
Σαράντα ένα χρόνια μετά την εισβολή, ο Κυπριακός λαός εξακολουθεί να μετρά τις ανεπούλωτες πληγές του, δεν εγκατέλειψε όμως στιγμή τον δίκαιο αγώνα του έναντι της Τουρκικής αδιαλλαξίας, για την ανατροπή των κατοχικών δεδομένων και την επίτευξη μιας ειρηνικής, δίκαιης και βιώσιμης λύσης που θα εξασφαλίζει την απελευθέρωση και την επανένωση της
Κύπρου σε συνθήκες ειρήνης και δημοκρατίας, χωρίς στρατεύματα κατοχής και εποίκους.
Γνωρίζουμε καλά ότι στον αγώνα αυτόν δεν είμαστε μόνοι μας , καθώς νιώθουμε διαχρονικά, αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση της Ελλάδας και του Ελληνισμού που παραμένουν το μεγαλύτερο και το σημαντικότερο έρεισμά μας σε όλες τις προσπάθειες μας. Η στήριξή σας, η παρουσία σας και η συμμετοχή των Δημοτών σας στην εκδήλωση στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, αποδεικνύει, ακριβώς, ότι ο αγώνας αυτός είναι κοινός και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει , ότι όλοι μαζί , ενωμένοι, μπορούμε, ακόμα και εν τω μέσω της δεινής οικονομικής κρίσης και των πολλών συνεπακόλουθων δυσχερειών, να αποδίδουμε  άρρηκτη ενότητα, συμπαράταξη, συμπόρευση και τη σημασία που αρμόζει στα μείζονα εθνικά μας θέματα.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που επιτελείτε. Είμαι βέβαιος  ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και εμβαθύνει περαιτέρω, στο πλαίσιο δημιουργικών επαφών  και δράσεων, επ’ ωφελεία του τόπου και των συμπολιτών μας.»

Ημ/νία Δημ/σης : 29/7/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software