ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 11.00

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς προσκαλεί τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σε Τακτική Συνεδρίαση, η οποία θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00 με τα εξής θέματα:

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης: «Ανάπλαση οδού Αιγαίου Πελάγους από την οδό Ελβετίας προς και έως την οδό Γραβιάς».

  2. Απομάκρυνση περιπτέρου που βρίσκεται στην οδό ΕΙΡΗΝΗΣ 75, κατόπιν εγγράφου του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και αίτημα της δικαιούχου για μετατόπισή του σε νέα θέση.

  3. Έγκριση ή μη αιτήματος της ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ δικαιούχο περιπτέρου επί της οδού ΗΠΕΙΡΟΥ 1 & Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ, για την μετατόπισή του στη θέση του κενωθέντος περιπτέρου επί των οδών ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ & ΕΛΒΕΤΙΑΣ.

  4. Λήψη απόφασης για την κοπή ή μη ενός (1) δέντρου (πεύκο) επί της οδού Αλ. Παναγούλη αρ. 54 και Καραολή & Δημητρίου, Ο.Τ. 282, στο Δήμο Αγίας Παρασκευής».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software