ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ, 02/12, 11:00 πμ)


Σύμφωνα με στις διατάξεις του άρθρου 77 παρ. 5 του Ν. 4555/18, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, καλεί τα μέλη της να προσέλθουν σε Τακτική Συνεδρίαση, η οποία θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις 02.12.2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00π.μ. με θέμα:


1. Λήψη απόφασης για την έγκριση της 5ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής.

2. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της υπ΄ αριθ. 254/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ.198/2020 απόφασης της Ο.Ε. όπως αυτή εγκρίθηκε με την υπ΄ αριθμ. 126/2020 Α.Δ.Σ. «περί αποδοχής των όρων και έγκρισης σύναψης σύμβασης δανείου ποσού δύο εκατομμυρίων επτακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (€2.750.000,00) με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Τράπεζα Eurobank Aνώνυμη Εταιρεία» και παροχή εμπράγματων και λοιπών ασφαλειών στην παραπάνω τράπεζα προς εξασφάλιση του δανείου για την απαλλοτρίωση του Ο.Τ. 119 (πρώην εκπαιδευτήρια Μακρή) για τη στέγαση σχολικής κοινότητας», σύμφωνα με τις απαιτήσεις (υποδείξεις) της δανείστριας Τράπεζας.

3. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο Πράσινο Ταμείο στον Άξονα Προτεραιότητας 4 (Α.Π.4) «Σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2020 για τη Δράση «Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) Δήμου Αγίας Παρασκευής».

4. Λήψη απόφασης για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» AT06 στον Άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με τίτλο «Αστική Αναζωογόνηση» για την πράξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΙΟΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ».

5. Συμπληρωματική σύμβαση για την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ”, σύμφωνα με την παρ. 2, περίπ. γ’ του άρθρου 32 Ν. 4412/2016 «Προσφυγή στη διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση (άρθρο 32 της Οδηγίας 2014/24/ΕΕ».

6. Έγκριση ή μη του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ».

7. Έγκριση για απ’ ευθείας ανάθεση εργασίας (εντολή) σε Δικαστικό Επιμελητή για επιδόσεις εγγράφων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

8. Έγκριση ή μη των πρακτικών αποσφράγισης - ελέγχου & Αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής - τεχνικών προσφορών και οικονομικών προσφορών και προσωρινή κατακύρωση ή μή για τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ”.

9. Έγκριση ή μη του πρακτικού αποσφράγισης.-. ελέγχου και αξιολόγησης, διακολογητικών κατακύρωσης, της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης και οριστική κατακύρωση για τον ανοικτό διαγωνισμό με Α/Α 95199 συστήματος ΕΣΗΔΗΣ, για τις «ΔΑΠΑΝΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ, ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ».

10. Εξειδίκευση πίστωσης και Κατανομή Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

11. Έγκριση των πρακτικών αποσφράγισης –ελέγχου και αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής – τεχνικών προσφορών και οικονομικής προσφοράς της Επιτροπής Διενέργεια και Αξιολόγησης προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Προμήθεια καθιστικών πάγκων

12. Απόδοση Λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής ποσού 250,00€ σε βάρος του ΚΑ00.6495.17 με τίτλο «Δαπάνες αντιγράφων από το Κτηματολογικό Γραφείο (αποσπάσματα κτηματολογικών πινάκων, συμβόλαια, διαγράμματα κ.λ.π.)» και απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.

13. Απαλλαγή της υπολόγου υπαλλήλου του Δήμου Ελένης Γατσούλη, σε απόδοση ποσού 1.026,73 ευρώ που αφορά «Δαπάνες σύνδεσης ΔΕΗ» του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

14. Σύσταση εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου για δαπάνη που αφορά την Συνδρομή για ηλεκτρονική σφραγίδα τύπου p.12 χωρίς χρονοσήμανση για ένα έτος.

15. Απόδοση Λογαριασμού Εντάλματος προπληρωμής ποσού 6.000,00€ και απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software