ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΤΡΙΤΗ 14/7, 11:00

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς προσκαλεί τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής σε Τακτική Συνεδρίαση, η οποία θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 και ώρα 11.00 με τα εξής θέματα:

  1. Κατάρτιση σχεδίου 7ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.

  2. Έγκριση ή μη των πρακτικών αποσφράγισης-ελέγχου και αξιολόγησης, δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών και οικονομικών προσφορών, της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης, για τον ανοικτό διαγωνισμό με Α/Α 91505 συστήματος ΕΣΗΔΗΣ, για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΗ, ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ & ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. "ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ", ΤΟ ΝΠΔΔ ¨ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ Ν.Π.Δ.Δ. ¨ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ¨ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2021».

  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση μελέτης του έργου «Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης σε δύο (2) δημοτικά κτίρια».

  4. Ορισμός επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων για την απευθείας ανάθεση «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤΩΝ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ».

  5. Ακύρωση της με αρ. 99/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

  6. Έγκριση έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης και ορισμός υπολόγου.

  7. Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 60,64 € στον Ρ. Κ.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software