ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΤΡΙΤΗ 7/7, 11:00

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς προσκαλεί τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής σε Τακτική Συνεδρίαση, η οποία θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 και ώρα 11.00 με τα εξής θέματα:

  1. Έγκριση της υπ’ αριθ. 28/2020 μελέτης, κατάρτιση των όρων διακήρυξης και ορισμός της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης για τον ανοιχτό Διαγωνισμό προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, προϋπολογισμού 213.218,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%».

  2. Έγκριση ΠΡΑΚΤΙΚΟY ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ της Ανοικτής Διαδικασίας για την επιλογή Προσωρινού αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης: «ΣΧΕΔΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΣΒΑΚ) ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ».

  3. Ορισμός επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων για την απευθείας ανάθεση «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤΩΝ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ».

  4. Διαγραφή προσαυξήσεων από οφειλή προς τον Δήμο της Κ.Δ.

  5. Απαλλαγή της υπολόγου υπαλλήλου του Δήμου Μαμαλίγκα Σωτηρίας – Ελένης, σε απόδοση ποσού 18.000,00 €, που αφορά «Τέλη Διοδίων Αττικής Οδού».

  6. Ακύρωση της με αρ. πρωτ. 36089 - 27/12/19 σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της εταιρείας «D-WASTE ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΠΕ».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software