Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

Πραγματοποιήθηκε στις 28/02/2021 με μεγάλη επιτυχία η "Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας" που διοργανώσαμε σε συνεργασία με τον Δήμο Αγ. Παρασκευής.

Για αιμοδότηση προσήλθαν 53 εθελοντές, αιμοδοτήθηκαν οι 48 και 5 από αυτούς για πρώτη φορά.

Συλλέξαμε 48 φιάλες αίματος, με τις οποίες θα επωφεληθούν 144 ενήλικοι ασθενείς.

Ελπιδοφόρο μήνυμα, η προσέλευση πολλών νεαρών παιδιών και αποφοίτων μας, που προσήλθαν για πρώτη φορά. Συγκινητική η εικόνα νεαρών ζευγαριών αλλά και οικογενειών που ανταποκρίθηκαν.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, σε όσους ανταποκρίθηκαν σ’ αυτήν την έκκληση για βοήθεια των ασθενών της Αιματολογικής κλινικής του ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και συγκεκριμένα:

-Σε αυτούς που πρόσφεραν το αίμα τους για τη σωτηρία των συνανθρώπων μας.

-Στον Δήμο Αγ. Παρασκευής, στον Δήμαρχο κ. Β. Ζορμπά, στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ν. Κωβαίο, στον πρ. ΣΕΔΕ κ. Θ. Μπουρλιάσκο και στον κ. Κουβόπουλο από το γραφείο τύπου του Δήμου.

-Στην Ένωση συλλόγων γονέων σχολείων Αγ. Παρασκευής και ιδιαίτερα στην πρόεδρο Μ. Ξυνογαλά.

-Στο νοσοκομείο ΓΝΑ "Ευαγγελισμός" ,στον διευθ. της ΜΜΜΟ της Αιματολογικής κλινικής του Ευαγγελισμού, Dr Δ. Καρακάση.

-Σε όλη την ομάδα της Αιμοδοσίας του Ευαγγελισμού, που με το χαμόγελο και τη ζωντάνια τους , συνέβαλαν ώστε να μετατραπεί αυτή η ημέρα σε γιορτή προσφοράς αγάπης.

-Ευχαριστούμε για την αιμοδότηση, τη θεατρολόγο μας κ. Σ. Αθανασόπουλου, από το προσωπικό του σχολείου μας, τον φύλακα κ. Η. Γκέλο και την υπεύθυνη καθαριότητας κ. Ε. Σουσούνη.

-Όλα τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου γονέων , ιδιαίτερα την κ. Α. Βαρθολομαίου και την κ. Δ. Σαραντοπούλου.

-Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του σχολείου μας, και ιδιαιτέρως τον υποδ. μας κ. Α. Μπαλάσκα για τη συμβολή του στην επιτυχημένη ομολογουμένως δράση μας, αλλά και για την αιμοδότησή του.

Η σχολική κοινότητα και όλοι οι πολίτες, στείλαμε sms ανιδιοτελούς προσφοράς αγάπης, μιας υγιούς και εύρωστης κοινωνίας που οραματιζόμαστε για τα παιδιά μας !!!

Σας ευχαριστούμε !!!!

Με εκτίμηση

Τα Μέλη του ΔΣ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software