Ξεκινούν οι «Συγκεντρώσεις» των «Οδηγών»

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
Ξεκινούν οι «Συγκεντρώσεις» των «Οδηγών»

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, απευθύνεται σε παιδιά και νέους από 5 έως 17 ετών με στόχο την διαπαιδαγώγηση τους σε ικανούς και ενεργούς πολίτες, με συνεχή παρουσία πολλών χρόνων στο Δήμο μας.

Επίκεντρο της κάθε  δράσης μας, συλλογικής ή ατομικής, παραμένει πάντοτε το παιδί. Κάθε παιδί, που μας το εμπιστεύεται ο γονιός του, γνωρίζοντας τα οφέλη που αυτό αποκομίζει από τα προγράμματά μας. Μέλημα μας να του μεταδώσουμε τη χαρά και την ικανοποίηση να είναι υπεύθυνος και ελεύθερος πολίτης.

 Σεβόμαστε τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Πολιτείας και προσαρμόζουμε το Οδηγικό μας πρόγραμμα.

 Οι συγκεντρώσεις μας ξεκινούν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στην Εστία μας στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη).

 Πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  με μήνυμα μέσω fb ΣΕΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ή στο τηλέφωνο 6948406924.

ΟΔΗΓΟΙ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software