Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

3ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ: Γίνε ο Ήρωάς μας!

Γίνε ο Ήρωάς μας! Δημιουργία ιστοριών για παιδιά 7-11 ετών

"Οτιδήποτε βλέπεις μπορεί να γίνει ένα παραμύθι και μπορείς να βγάλεις μια ιστορία από οτιδήποτε αγγίξεις", είχε πει ο  σπουδαίος συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. 

Με αφορμή τα παραπάνω λόγια και τη φαντασία που έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα, κατά το οποίο τα παιδιά είναι αναγκασμένα να μένουν στο σπίτι, οι Πρόσκοποι διοργανώνουν πανελλήνια συλλογή φανταστικής ιστορίας για παιδιά ηλικίας 7-11 ετών.

Τα παιδιά θα πρέπει να γράψουν μία φανταστική ιστορία από 1000 μέχρι 3000 λέξεις, για  έναν ήρωα που θα δημιουργήσουν και θα του δώσουν όποια ή όποιες υπερδυνάμεις θέλουν. Αυτό όμως δεν θα είναι αρκετό για να"ζωντανέψει" ο αγαπημένος τους ήρωας!

Θα πρέπει να φτιάξουν τη στολή του με ό,τι υλικά μπορούν να βρουν στο σπίτι τους. Παλιά ρούχα που δεν τα χρειάζονται, συσκευασίες από τρόφιμα που έχουν χρησιμοποιηθεί, οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κράνος, ασπίδα, γάντζος ή ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ένα παιδί, μπορούν να γίνουν η καλύτερη στολή ​για τον ήρωά τους!

Το μόνο που μένει μετά είναι να φορέσουν τη στολή τους, να βγάλουν μία φωτογραφία και μαζί με την ιστορία τους να την στείλουν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αφού πρώτα ο γονέας ή κηδεμόνας τους συμπληρώσει την απαραίτητη φόρμα συναίνεσης που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://bit.ly/Synainesi.

Κάθε βοήθεια από γονείς είναι καλοδεχούμενη αρκεί να μην περιορίζει την φαντασία των παιδιών!

Σύμμαχος στην προσπάθεια των παιδιών είναι ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Αντώνης Παπαθεοδούλου, ο οποίος δημιούργησε το παρακάτω video για να παρακινήσει και να βοηθήσει τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν και τον ευχαριστούμε θερμά.

https://www.youtube.com/watch?v=aFWXABiJkj8&feature=youtu.be

Περιμένουμε τις δημιουργίες σας έως τις 30 Ιουνίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε μία εποχή που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τους ήρωές της, η λύση θα έρθει από τα παιδιά που είναι το μέλλον της.

Γιατί τα παιδιά είναι οι ΗΡΩΕΣ μας!!

Ευχαριστούμε την Λίλιαν Μπλαζουδάκη για τη δημιουργία του εικαστικού

Πηγή: http://www.sep.org.gr/el/normal/130536/ViewBlogArticle

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software