ΦΙΛΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ 26ης / 1

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020. Η ποδηλατοβόλτα είχε περιπέτειες που ανέδειξαν για άλλη μια φορά τον αλτρουισμό και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας της Ομάδας.

Ξεκινήσαμε από το Ηλιοτρόπιο και ποδηλατώντας στην Δερβενακίων αντιληφθήκαμε ένα ατύχημα στο απέναντι πεζοδρόμιο. Μια ηλικιωμένη Κυρία σκόνταψε σε έναν λάκκο δένδρου, που κάποιοι το είχαν σπάσει. Πεσμένη στο πεζοδρόμιο να σφαδάζει. Τρέξαμε σαν φιλότιμοι ποδηλάτες να την βοηθήσουμε. Η Ομάδα σταμάτησε την πορεία. Διαπίστωσα ότι έχουμε και άλλους με γνώσεις διάσωσης στην Ομάδα μας.

Οι κυρίες Κική Κονταράτου και Γεωργία Φωτιάδου την τοποθέτησαν στην σωστή στάση. Κυρίες μου είστε άξιες συγχαρητήριων. Ανεβάσατε ένα σκαλί την Ομάδα. Το άσχημο ήταν με το 166. Τηλεφώνησα τέσσερεις φορές για να έλθει ασθενοφόρο. Περιμέναμε μισή ώρα και έτσι αποφάσισα να αφήσω εθελοντές να καθίσουν κοντά στην Κυρία και να περιμένουν για την μεταφορά της.

Η Ομάδα ξεκίνησε για τον Γέρακα . Η πορεία ήταν ωραία για να φύγουν οι μικροί ποδηλάτες από τις εικόνες του ατυχήματος. Στην Πλατεία Γέρακα καθίσαμε για διάλειμμα και αναμονή των φίλων που αφήσαμε πίσω. Κάποτε έφτασαν και οι φίλοι που τους υποδεθήκαμε με χειροκροτήματα. Το άξιζαν.

Πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για το Κοντόπευκο .

Ο συντονιστής της Ομάδας, Στέλιος Λάριζας.

ΛΑΡΙΖΑΣ 26 1

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software