Ιερά Αγρυπνία πραγματοποιεί ο Ναός Προφήτου Ηλιού

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

 Ιερά Αγρυπνία πραγματοποιεί ο Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού του Δήμου Αγίας Παρασκευής, την 20ήν Νοεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:30 μ.μ. - 1:00 πρωινή, με την ευκαιρία της εορτής των εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου καθώς και της αναμνήσεως των εγκαινίων του Ιερού μας Ναού που έλαβαν χώρα 37 χρόνια πριν, στις 22 Νοεμβρίου 1980, από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Διαυλείας κ.κ. Αλέξιο νυν Μητροπολίτη Τρίκκης, αδεία και ευλογία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου κηρού Σεραφείμ. 

Στην αγρυπνία αυτή θα ψάλλει ο χορός των ιεροψαλτών του Ιερού μας Ναού, υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτου μας, Κωνσταντίνου Παπαχριστοδούλου.
Προσκαλούμε άπαντες να προσέλθουν και να συμμετάσχουν σ’ αυτή την κατανυκτική σύναξη που αποτελεί μοναδική ευκαιρία προς ωφέλεια πνευματική όλων μας.
Διά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τους εφημερίους
ο Πρόεδρος Πρωτ. Σταύρος Νικ. Γούλας
 
Σας γνωρίζουμε ότι την 25ην Νοεμβρίου 2017 ημέρα Σάββατο, εορτάζει το δεξιό κλίτος του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού (Δήμου Αγίας Παρασκευής), το εγκαινιασθέν εις τιμήν και μνήμην της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της  Πανσόφου. 
Σας παρακαλούμε θερμώς να κοινοποιήσετε στους αναγνώστες της ιστοσελίδας του Δήμου μας το πρόγραμμα της Ιεράς πανηγύρεως που μπορείτε να δείτε στον εξής σύνδεσμο: http://www.profitisilias.gr/enoria/index.php/2010-11-10-14-30-24/337-25112010-98
Διά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τους εφημερίους
ο Πρόεδρος Πρωτ. Σταύρος Νικ. Γούλας
 
Δημ/ση : 20/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software