ΤΙΜΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΑΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

Η τίμηση της μνήμης του Αγίου Χρυσοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης και των συν αυτώ αναιρεθέντων μαρτύρων κατά την Μικρασιατική Καταστροφή,  εορτάστηκε και εφέτος πανηγυρικά από το Σύλλογο μας με Θ. Λειτουργία στον ιερό Ναό της Αγ. Παρασκευής.
Η προσέλευση των μελών και φίλων του Συλλόγου μας, ήταν πολύ μεγάλη.

Κοντά μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την εκδήλωση Τιμής και Σεβασμού στους Εθνομάρτυρες, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθήνας κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης, ο πρώην και νύν υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φώτης Αλεξόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Κουβόπουλος και πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι.

Μετά τη Θεία Λειτουργία στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού προσφέρθηκε  κέρασμα, προσφορά του Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤ-ΧΗΣ

Δήμος Αγίας Παρασκευής - Γραφείο Τύπου (προώθηση)

Ημ/νία Δημ/σης:  12/09/2013