Ιερός Ναός Προφήτου Ηλιού: 36η Εθελοντική Αιμοδοσία

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

I N P ILIA AIMODOSIA

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


H Επιτροπή Αιμοδοσίας του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Δήμου Αγίας Παρασκευής,
σας προσκαλεί στην 36η Εθελοντική Αιμοδοσία,
την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016
και από ώρα 9:30 π.μ. έως 1:30 μ.μ.
Σας περιμένουμε με πολλή χαρά
Για την Επιτροπή Αιμοδοσίας
Πρωτ. Αθανάσιος Ρήγας
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Θεωρήσαμε ηθικό χρέος να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Από τις δυο εξορμήσεις- εθελοντικές αιμοδοσίες που γίνονται κάθε χρόνο στον ναό μας συγκεντρώνουμε 110-120 περίπου φιάλες αίματος. Εξυπηρετούνται συνολικά 40- 50 άτομα κυρίως αιμοδότες , συγγενείς αιμοδοτών και μετά από προσωπική επιθυμία των ιδίων των αιμοδοτών να δοθεί κάποια φιάλη σε φίλους και γνωστούς τους.
Βέβαια υπάρχει καλή διαχείριση και πάντα έχουμε απόθεμα φιαλών στην τράπεζα αίματος του ναού μας.
Αξίζει να τονίσουμε ότι οι φιάλες αίματος εξυπηρετούν κατά κύριο λόγο την μονάδα μεσογειακής αναιμίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλ. κ Παν. Κυριακού» τα έκτακτα περιστατικά που υπάρχουν και στα άλλα νοσοκομεία όπως τροχαία ατυχήματα, επείγουσες εγχειρήσεις κλπ. Και ειδικά τις μέρες των γιορτών και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που υπάρχει μεγάλη έλλειψη αίματος.
Η συνεργασία με το παραπάνω νοσοκομείο έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και η εξυπηρέτηση τους είναι άψογη και ταχύτατη.
Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους για την συμμέτοχη τους στην προσπάθεια αυτή και ευελπιστούμε να την συνεχίσουμε και να την βελτιώσουμε.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αιμοδοσίας του νοσοκομείου είμαστε μεταξύ των πρώτων ενοριών και άλλων συλλόγων που συνεργάζονται μαζί τους στη συγκέντρωση φιαλών και αποτελούμε μια δυνατή - γερή ομάδα.
Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους.


Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 24-4-2016   ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ

Ημ/νία Δημ/σης : 5/4/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software