Μεγάλο γλέντι στην κοπή της πίτας των ΧΟΡΟΤΑΞΙΔΕΥΤΩΝ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

pita horotax 16 3

Οι ΧΟΡΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ πραγματοποιήσαμε  την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου την κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας ,στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του φιλόξενου 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής .
Τα μέλη και οι φίλοι μας , με την αθρόα συμμετοχή τους απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη τους και τη στήριξη στον Σύλλογό μας και ανταλλάξαμε ευχές για Καλή Χρονιά, ειρηνική , δημιουργική ,με ελπίδα και πρόοδο .
Τα φλουριά ήταν δύο. Το πρώτο ” έπεσε ” στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και το δεύτερο ,ένα τριήμερο στην Αράχωβα, σε μέλος του Συλλόγου μας .
Την εκδήλωσή μας τίμησαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ.Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρώην δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος , ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ.Πάνος Γκόνης, η αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών  κ. Ελισσάβετ Πετσατώδη ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Σωτήρης Ησαΐας, ο κ. Παναγάκος Παναγιώτης ,μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ, η πρώην αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μίνα Μουχτούρη , ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής κ. Μιχάλης Γαβράς ,η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγ. Παρασκευής κ. Εύη Χατζοπούλου – Ματιάτου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Γυμνασίου κ. Αγγελική  Γκουντάρα , το μέλος μας και πρόεδρος του συλλόγου Κοντοπεύκου- Παραδείσου- Πευκακίων  κ.Βούλα Κουτσογιάννη , οι κύριοι Δημήτρης Κολώνιας και Μιχάλης Ζεάκης από την  Επιτροπή κατοίκων Κοντοπεύκου, το μέλος μας και πολιτευτής με την Ένωση Κεντρώων κ.Καλαντζής ,ο πρόεδρος του Καταναλωτικού Μη Κερδοσκοπικού Συνεταιρισμού  «ΠΑΝΔΩΡΑ » κ Θανάσης Καραγεώργος και ο δάσκαλος του τμήματος παραδοσιακών χορών του Δήμου Αγ. Παρασκευής και μουσικός Μανώλης Παπαδομαρκετάκης .
Ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα του Συλλόγου να ξεσηκώνει σε χορό όλους τους φίλους και φυσικά τον Δήμαρχο να τραγουδάει όμορφα την « Πριγκιπέσα ».
Πάντα χαρές , με υγεία και ειρήνη για όλο τον κόσμο !
pita horotax 16 1pita horotax 16 2
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 25/1/2016
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software