ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

 EN SYL GON SXOL AG PAR

Ολοκληρώθηκε η έναρξη των προγραμμάτων Θεατρικής Αγωγής που παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ο Δήμος στους μαθητές της πόλης.

Η αύξηση του αριθμού των σχολείων που συμμετέχουν φέτος στο πρόγραμμα, αποδεικνύει την επιτυχία του και γεμίζει ικανοποίηση την Ένωση Συλλόγων Γονέων που τόσα χρόνια με υπομονή και επιμονή κατάφερε να καθιερώσει την παροχή της δωρεάν θεατρικής αγωγής στα σχολεία.

Φέτος, για πρώτη φορά και έχοντας ήδη αποσαφηνίσει, από πέρσι, το θεσμικό πλαίσιο, ο διαγωνισμός ήταν έτοιμος έγκαιρα, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Και παρά τις καθυστερήσεις που προκάλεσαν οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας , ο έγκαιρος προγραμματισμός και η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν κατά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, οδήγησε στην έγκαιρη έναρξη του προγράμματος στα σχολεία.

Αξίζει να σημειώσουμε τα κάτωθι:

  1. H θεατρική Αγωγή, ως δραστηριότητα που μας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ από το Δήμο, είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που δίνει στα παιδιά μας αξίες και αγαθά, αναπτύσσει τον πολιτισμό, ανοίγει νέους ορίζοντες, ενώ αποτελεί πραγματική όαση μέσα στην καταπιεστική καθημερινότητα τους. Για εμάς και τα παιδιά μας ο στόχος δεν είναι η παρουσίαση μιας παράστασης στο μαθητικό φεστιβάλ, αλλά η ίδια η θεατρική ενασχόληση και όσα αυτή τους προσφέρει.

  2. Οι ηθοποιοί-θεατρολόγοι που απασχολεί το πρόγραμμα, είναι εξαιρετικοί και το ευχαριστώ ή το χειροκρότημα που εισπράττουν στο τέλος της παράστασης, είναι λίγο, σε σχέση με αυτό που προσφέρουν στα παιδιά μας. Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως που με την εξαιρετική δουλειά τους, εμπνέουν και εμψυχώνουν τα παιδιά μας και τους ανοίγουν τις «μαγικές πόρτες» του θαυμαστού κόσμου της τέχνης και της έκφρασης.  

Ημ/νία Δημ/σης : 3/12/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software