3η θέση από τον Βασίλη Ντόβολο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Παμπαίδων - Παίδων

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
takw 15
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντο Αγίας Παρασκευής θέλει να μοιραστεί μαζί σας όλα τα όμορφα συναισθήματα που μας πλημμυρίζουν για την εκπληκτική εμφάνιση των αθλητών μας.
Στις 23/10 και έως τις 25/10/2015 έλαβε χώρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Παμπαίδων - Παίδων – Παγκορασίδων - Κορασίδων στη Δράμα.  Ο σύλλογος μας, έδωσε το παρόν του με τους αθλητές μας: Κυριάκου Μάνο, Κυριάκου Ιάσων, Ντόβολο Βασίλη, Τσόλα Δημήτρη και  Χασιώτη Αντώνη.
Είμαστε πολύ περήφανοι για την εμφάνιση όλων των αθλητών μας, για τις προσπάθειες αυτών των παιδιών αλλά και για την κατάκτηση 
της 3ης θέσης από τον Ντόβολο Βασίλη. 
Θέλουμε λοιπόν να δηλώσουμε μέσα από αυτή την ανακοίνωση μας, πόσο ικανοποιημένοι και περήφανοι είμαστε γι αυτά τα παιδιά καθώς και για όλο το DOVAS CLUB που απέσπασε αρκετά μετάλλια στις διάφορες κατηγορίες.
Θέλουμε να επιβραβεύσουμε τους αθλητές που δούλεψαν σκληρά από την αρχή της σεζόν και υποσχόμαστε ότι στην επόμενη διοργάνωση η παρουσία του συλλόγου μας θα είναι ακόμα πιο δυναμική. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς που στήριξαν το σύλλογο και τους αθλητές με την δυναμική τους παρουσία.
Τέλος, συγχαρητήρια  να δώσουμε και στον δάσκαλο μας MASTER Χρήστο Ντόβα για την απόκτηση του  7ου Dan και να τον ευχαριστήσουμε για την καθοδήγηση του όλα αυτά τα χρόνια.
 

Ημ/νία Δημ/σης : 30/10/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software