ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

eedye

Συναγωνιστές , συνωνίστριες , φίλες και φίλοι
 
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  απευθύνεται σε όλους εσάς που εκφράζετε τον αποτροπιασμό σας για τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ) και τη συμπαράστασή σας για τους χιλιάδες ξεριζωμένους που συρρέουν στην πατρίδα μας για να γλυτώσουν από τα πυρά των πολέμων και τις διώξεις στις χώρες τους. 
 
Στην τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουν, να μην τους αφήσουμε αβοήθητους χωρίς την έμπρακτη έκφραση της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ μας. 
 
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της ΕΕΔΥΕ και θέλοντας να συμβάλει ενεργά στις πρωτοβουλίες του ΠΑΜΕ, των αγωνιστικών συνδικάτων, των ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ στην Αττική και όποιες άλλες περιοχές σημειώνεται παρουσία προσφύγων, παίρνουμε ενεργά μέρος στη συγκέντρωση υλικής βοήθειας. Σας καλούμε να ανταποκριθείτε με προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης :  κουβέρτες, πλαστικά ποτήρια και μπολ , γάλα σε κονσέρβες , είδη φροντίδας μωρών (πάνες κλπ.), παιδικά παιχνίδια, είδη προσωπικής υγιεινής και διατροφής.   
 
Η προώθηση της υλικής βοήθειας  θα γίνεται σε συνεργασία με το ΠΑΜΕ, τα συνδικάτα και τις ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ που δραστηριοποιούνται για το σκοπό αυτό.   Για τις λεπτομέρειες της προσφοράς σας και κάθε άλλο σχετικό ζήτημα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κάθε Τετάρτη 18:00 με 20:00 στα γραφεία της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και στα τηλέφωνα 6973790473,6947815275 και 6974647610
   
 
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 20/10/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software