ΑΔΕΔΥ: Κινητοποίηση τη Δευτέρα στον Κορυδαλλό για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
adedyΤο παρών στις κινητοποιήσεις στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού,   κατά την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, τη Δευτέρα 20 Απριλίου,  θα δώσει  η ΑΔΕΔΥ.
Η σχετική ανακοίνωη της αναφερει μεταξύ άλλων:
 "Είναι ώρα να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι αυτής της εγκληματικής συμμορίας, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι τραμπούκοι της εργοδοσίας που επιτέθηκαν δολοφονικά στους συνδικαλιστές του Π.Α.ΜΕ. στο Πέραμα, οι ρατσιστές που επιτέθηκαν στους Αιγυπτίους ψαράδες, αλλά και σε εκατοντάδες μετανάστες, σε αγωνιστές των κινημάτων, Εβραίους, Ρομά, ομοφυλόφιλους και ανάπηρους".
Η ΑΔΕΔΥ τονίζει ότι η δίκη πρέπει να γίνει χωρίς την παραμικρή έκπτωση για την εγκληματική δράση της οργάνωσης των νεοναζί   και να θέσει τέλος στο σκανδαλώδες καθεστώς ασυλίας τους και συνεχίζει:  ¨"Απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στη δράση των φασιστικών συμμοριών και να αναδειχθούν οι ευθύνες όλων των «μηχανισμών» που δημιούργησαν το έδαφος και διευκόλυναν τους νεοναζί στις επιθέσεις τους".
Η κινητοποίηση της Δευτέρας θα γίνει στις 8:00 το πρωί, ενώ, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων στο συλλαλητήριο, η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει 4ωρη Παναττική Στάση Εργασίας το πρωί από τις 7:30 ως τις 11:30 .
Ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής στηρίζει την πρωτοβουλία της ΑΔΕΔΥ.
Τη Δευτέρα 20 Απρίλη, θα  αναχώρησει πούλμαν από το Δημαρχείο στις 7.15  για το  Γήπεδο Προοδευτικής  από όπου  θα  πραγματοποιηθεί πορεία  στα  δικαστήρια  των  Φυλακών  Κορυδαλλού.

 

Ημ/νία Δημ/σης : 19/4/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software