ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ GRAND PRIX ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

axaioi

Από 22 έως 28 Μαρτίου 2015, διοργανώθηκε στο Μαραθώνα το Ευρωπαϊκό Grand Prix Τοξοβολίας όπου συμμετείχαν 400 περίπου αθλητές από 37 χώρες.
Γενικά στη διοργάνωση, σε επίπεδο συλλόγου συμμετείχαμε με: μία αθλήτρια στην εθνική ομάδα, τρεις αθλητές μας ως Club Archers, δύο εθελόντριες και δύο δόκιμους διεθνείς κριτές.
Η αθλήτριά μας Γκορίλα Ανατολή-Μάρθα συμμετέχοντας με την εθνική ομάδα, στο Ομαδικό Γυναικών πήρε το ασημένιο μετάλλιο. 
Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Αρκετοί από τους αθλητές που συμμετείχαν, είχαν διαπρέψει σε Ολυμπιακούς αγώνες στο παρελθόν. 
Η αθλήτριά μας αν και ανήκει στην κατηγορία Νέων Γυναικών, στον ατομικό αγώνα Γυναικών που επίσης συμμετείχε είχε εξαιρετική απόδοση και έφερε σκορ που είναι Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων Γυναικών.
Με τη δεύτερη θέση που πήρε και με την γενική απόδοσή της στη διοργάνωση, κατατάσσεται αυτή την περίοδο ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες τοξοβολίας στην Ευρώπη. Επιπρόσθετα, πήρε και την κάρτα για την συμμετοχή της στους Ευρωπαϊκούς αγώνες που θα γίνουν το ερχόμενο Ιούνιο στο Μπακού (Αζερμπαϊτζάν).

egp1

egp7

 

Ημ/νία Δημ/σης : 2/4/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software