ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων

logo gsap 2014 12 02 3873 2 Ένα πολύ γεμάτο και μεστό από αγωνιστική δράση τριήμερο για όλα μας τα τμήματα ήταν αυτό που πέρασε, από τις ακαδημίες μας μέχρι τις γυναίκες. Με χρονική σειρά λοιπόν:

1. ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3x3
Με ενθουσιασμό και πάθος ρίχτηκαν τα κορίτσια των Ακαδημιών μας στην μάχη του 3x3 που διοργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με την ΕΟΚ στην κεντρική πλατεία. Συμμετείχαν πέντε ομάδες από τον ΓΣΑΠ, από τις οποίες η ΓΣΑΠ -3 (Κακοσούρη, Κυρκοπούλου, Λαχανά και Πανταζή) κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία 2002-04 (κορίτσια του Δημοτικού) και βραβεύτηκαν με το χρυσό από τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο. Επίσης η Αθηναΐς Κακοσούρη κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων μεταξύ όλων των κοριτσιών και αγοριών των δημοτικών σχολείων. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν καθώς και στις προπονήτριες τους Αθηνά Πετρίδου και Μαρίνα Στεφανίδου.
2. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ   ΓΣΑΠ – ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 39-57
Δεκάλεπτα : 09-17, 13-16, 6-17, 11-7
Ήττα για τις κορασίδες μας μετά από μια  μέτρια εμφάνιση. Παρ’ ότι η ομάδα μας στην αρχή της 2ης περιόδου ισοφαρίσαμε το σκορ (17-17), στη συνέχεια η ομάδα μας δε βρήκε επιθετικές λύσεις απέναντι στην άμυνα του αντιπάλου με αποτέλεσμα η διαφορά του σκορ να ανεβαίνει συνεχώς. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και ο απολογισμός της ομάδας μας είναι 4 νίκες και 7 ήττες. Το επόμενο Σάββατο 6/12 ξεκινά ο δεύτερος γύρος και η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Αθηναϊκό εντός έδρας στις 19:30. 
ΓΣΑΠ: Προπονητής : Πλαγιαννάκος
Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα,  Κούκη, Λαχανά.
ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ: Προπονητής : Χατζηιωαννίδης
 Bλάχου, Βλαχοπούλου, Τσαφαρά, Τότση, Χειλάκη, Καζλαγλή, Κυριακάκη, Χονδρογιάννη, Μανδάλου, Πέππα, Κακούδη, Τσιρογιάννη. 
3. ΜΙΝΙ       ΓΣΑΠ – ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ : 43-37
 Σε έναν πολύ ωραίο αγώνα τα ΜΙΝΙ μας έπαιξαν με τα αντίστοιχα του Γαλατσίου για πρώτη φορά στην έδρα μας, έβγαλαν πολύ ωραίες φάσεις, αλλά και ωραίες ατομικές προσπάθειες. Στα αξιοσημείωτα του ματς είναι ότι παίξαμε πολύ καλή άμυνα απέναντι σε ψηλότερες αντιπάλους, αλλά και ότι πετύχαμε με το τζάμπολ καλάθι με λεϊ-απ στην δική μας μπασκέτα! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στην προπονήτριά τους.
ΓΣΑΠ : Προπονήτρια : Σόνια Γιουκάκη
Λούκα, Ανδρικοπούλου, Κακοσούρη, Λαχανά, Κατωμέρη, Καρακατσάνη, Καρτάκη, Μπουντουροπούλου, Πανταζή, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κλεισιάρη.
4. ΝΕΑΝΙΔΕΣ   ΓΣΑΠ – ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:  58-54
Δεκάλεπτα : 5-12, 10-4, 19-11, 8-15 , 1η παράταση 6-6, 2η παράταση 10-6
Νίκη-θρίλερ στο προχθεσινό παιχνίδι με τα Μελίσσια, μετά από δύο παρατάσεις(!). Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν με αρκετό άγχος, αλλά παρά τα αρκετά λάθη κράτησαν τη διαφορά του σκορ σε απόσταση αναπνοής στο ημίχρονο.  Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας πέρασε μπροστά με επτά πόντους, αλλά και πάλι στο τέλος της τέταρτης περιόδου η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να μας ισοφαρίσει. Τρία μόλις δευτερόλεπτα πριν το τέλος της πρώτης παράτασης και ενώ η ομάδα μας έχανε με τρείς πόντους, το σκορ ισοφαρίστηκε με τρίποντο, πίσω από το κέντρο, της Ασημακοπούλου. Η ομάδα εκτός από τα σημάδια βελτίωσης που έδειχναν τα κορίτσια μας στα τελευταία παιχνίδια, φάνηκε να έχει και  την τύχη με το μέρος της. Στη δεύτερη παράταση κατακτήθηκε η πολυπόθητη νίκη, η οποία αναπτέρωσε το ηθικό των νεανίδων μας και τους τόνωσε για τη συνέχιση των προσπαθειών τους στις επόμενες αγωνιστικές, με μεγαλύτερη πλέον εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στον προπονητή τους! Επόμενη αγωνιστική στις 7/12 με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.
ΓΣΑΠ:   Προπονητής: Πλαγιαννάκος
Λαψάνα 19, Λούκα, Κανιαδάκη, Τραυλού 3, Κούσινα, Κούτρη 2, Σιγιώργη 16, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 13(1), Κούκη, Καράμπελα 5, Μπόλτση
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ:  Προπονητής: Κουκής
Εμμανουηλίδη 5, Σεββά 12, Σκεμπετζή, Κριεκούκη, Δούρου 13, Αλεξανδρή, Βαιδατλή 4, Αστέρου 4, Κατσαβάρου Ε, Κατσαβάρου Ι, Γεωργίου, Ξουρίδα 16
5. ΓΥΝΑΙΚΕΣ     ΓΣΑΠ – ΑΜΑΖΟΝΕΣ : 55-45
Δεκάλεπτα : 22-09, 09-12, 10-15, 14-09
 Άλλους δύο πόντους στο “σακούλι” της βαθμολογίας έβαλε η ομάδα μας στην χθεσινή αγωνιστική του πρωταθλήματος, το οποίο εξελίσσεται σε ένα από τα συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών. Η Αγία παραμένει στην 4η θέση που οδηγεί στα πλεϊ-οφ, ισόβαθμη με την 3η Πεύκη, και ένα βαθμό πίσω από Αμύντα και Ζωγράφου. Οι οκτώ ομάδες από τις δώδεκα που συμμετέχουν συνωστίζονται σε ένα εύρος μόλις 2(!) βαθμών (από τους 16 έως τους 14). Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί σε οποιοδήποτε αγώνα, γιατί και οι ομάδες της “κάτω” ζώνης είναι αξιόμαχες και το παλεύουν μέχρι τέλους. Αυτό αποδείχτηκε και στο χθεσινό παιχνίδι όπου η ομάδα μας, ενώ προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 13 πόντους, παρέδωσε, άνευ λόγου και αιτίας, τα ηνία του αγώνα στις ΑΜΑΖΟΝΕΣ, οι οποίες μάλιστα έφτασαν να μειώσουν την διαφορά μέχρι και τους 2 πόντους. Βεβαίως τελικά κερδίσαμε αλλά δεν ισχύει το “τέλος καλό, όλα καλά”. Η ομάδα πρέπει σύντομα να συνέλθει και να βρει ρυθμό, γιατί καμία ομάδα δεν πρόκειται να μας χαριστεί.
Σημείωση : 1) Ευχόμαστε περαστικά στον πατέρα της Μαίρης Ρεντζεπέρη στην περιπέτεια της υγείας που περνάει και κουράγιο και δύναμη στην αθλήτριά μας. Η σκέψη μας είναι μαζί της.
2) Συγχαρητήρια στις πρώην αθλήτριές μας Τασία Παστρωμά και Θάλεια Παπαντώνη για την χθεσινή εμφάνισή τους, υπερασπιζόμενες τα χρώματα της νέας τους ομάδας.
ΓΣΑΠ: Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος
Λαψάνα, Γκάνια 2, Χαρίτου 2, Τσιαδή 5, Τουρνατζή, Βελούδου 4, Λωσταράκου 4, Μαστρογιαννίδου 14, Πεσκατζίου 10, Γιουκάκη 10, Κούκη 2, Μερισιώτη 2.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΟΝΝΝΕ : Προπονητής : Ματζάκος
Νικολοπούλου, Κλάψη, Γανωτάκη 4, Κασίμη 4, Καλπαδάκη 6, Παπαντώνη 5, Ηλιάκη, Καλδάνη 4, Τσακιράκη, Μπασιαδάκη 2, Κογγίνη 6, Παστρωμά 14(2).

 Ημ/νία Δημ/σης : 2/12/2014

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software