ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

| Νέα του Δήμου
epitropi kerΤη σύσταση Διεπιστημονικής Επιτροπής Κοινωνικού Ελέγχου για τη χωροθέτηση των Σταθμών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας εντός του αστικού ιστού αποφάσισε ομόφωνα στις 7-10-2015 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής
και παράλληλα  εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο να τη συγκροτήσει σε Σώμα.
ΕΡΓΟ της Επιτροπής θα είναι η εκπόνηση σχετικής μελέτης, σύμφωνα με τα οριζόμενα σε σχετικό ψήφισμα (118/2015) του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να την εγκρίνει και προωθήσει στις αρμόδιες Αρχές με σκοπό να τροποποιηθεί το Νομοθετικό πλαίσιο των Σταθμών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας.
Στη σύνθεση της επιτροπής μετέχουν: Ο Δήμαρχος, Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με διαπαραταξιακή αντιπροσώπευση, Επιστήμονες Ειδικοί Σύμβουλοι του Δημάρχου, Εκπρόσωποι των κατοίκων, Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, Εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Εξειδικευμένος επιστήμονας Κυτταρικής Βιολογίας, Εκπρόσωποι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Καθηγητές-Ερευνητές) από τους τομείς Χωροταξίας, Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικής, Εκπρόσωπος της W.W.F. HELLAS και Νομικός Σύμβουλος.
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 9/10/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software