logo agia-paraskevi

ΓΣΑΠ: ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ

gsap 9 5 18

Ο ΓΣΑΠ διοργανώνει και εφέτος Λαχειοφόρο Αγορά, οι λαχνοί της οποίας θα συνδεθούν  με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης 12/06/2018.
Τα δώρα προσφέρονται από καταστήματα της Αγίας Παρασκευής (κυρίως), τα οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στήριξη που προσφέρουν στον Σύλλογό μας.
Καλούμε τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας να αγοράσουν λαχνούς ενισχύοντας αφ’ ενός τον ΓΣΑΠ και αφ’ ετέρου τα καταστήματα της πόλης μας που μας στηρίζουν.
   Ήδη  έχουν συγκεντρωθεί  99 δώρα και ο στόχος είναι να φθάσουν τα 120, όσα και οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της 12/06/18 (γενικός πίνακας –κέρδη αφορολόγητα).
 Οι δικοί μας λαχνοί είναι τριψήφιοι, από τον αριθμό  001 μέχρι τον  αριθμό 999  και κερδίζουν αυτοί που συμπίπτουν με τα τρία τελευταία ψηφία των πενταψήφιων αριθμών του Λαϊκού, δηλαδή θα κερδίσουν 120 λαχνοί. Π.χ. έστω ότι στην κλήρωση του Λαϊκού της 12/06/18 κληρώθηκε  ο αριθμός 10351, ο οποίος έστω ότι είναι ο 16ος αριθμός στη σειρά του γενικού πίνακα - τότε  για την δική μας λαχειοφόρο κερδίζει ο λαχνός 351 και το δώρο που κερδίζει είναι το 16ο δώρο στη σειρά του δικού μας καταλόγου δώρων.
 Λαχνούς μπορείτε να αγοράσετε από τους εφόρους των τμημάτων μας, μέχρι την Δευτέρα 11/06/18 και διατίθενται προς 2€ έκαστος.
 Ο κατάλογος των δώρων αναρτάται στην ιστοσελίδα μας.
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
 Ομάδα Α :  ΓΣΑΠ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
Την Κυριακή 6/5  αντιμετωπίσαμε ένα πολύ ισχυρό  αντίπαλο, την ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ. Το ματς ήταν πολύ όμορφο με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πολλές θεαματικές φάσεις. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας για την μαχητικότητά τους. Επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι εκτός έδρας με τον ΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΧΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (γήπεδο Καβαρνού Μαραθώνα, Κυριακή 13/5 13:15).  
ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου, Καράμπελα): Δασκαλάκη, Πολυμένου, Σάββα, Δερμιτζάκη, Οικονομάκου, Σινάνογλου Α., Σινάνογλου Κ., Κοντογιωργάκη, Μαντζαφίνη, Παγίδα, Γουρδουπάρη, Παραπαγκίδου. Λυπεροπούλου. 
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ (Κιτσοπανίδου, Δάμου) Σωτήρχου, Σταθοπούλου Ι., Σταθοπούλου Β., Νικητάκη, Φέσιου, Μελαχροινούδη, Ιωάννου, Μαντζιώρη, Κωσταρίδη, Οικονόμου Ζ., Οικονόμου Λ., Καυχίτσα, Τσάμη, 
 
ΟΜΑΔΑ Β: ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΓΣΑΠ 
Tην Κυριακή 6 / 5 διεξήχθη ο αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΕΥΝΙΚΟ ΓΑΣ για το Τουρνουά της ΕΣΚΑ. Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας, ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα, καθώς βρέθηκαν απέναντι σε μία ομάδα που πέραν της καλής ποιότητάς της, απαρτιζόταν αποκλειστικά από αθλήτριες γεννημένες το 2006. Όσο όμως πέρναγε η ώρα και  υπό την καθοδήγηση της Λάουρας  Νιτουλέσκου, άρχισαν να βγάζουν πάθος τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και από τον πάγκο με αποτέλεσμα να κερδίσουν επάξια τα χειροκροτήματα και από τους γονείς των αντίπαλων αθλητριών.  Η επιβράβευση των προσπαθειών τους επισημοποιήθηκε στο τέλος και από τον προπονητή του ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ, ο οποίος ζήτησε από την προπονήτριά μας την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με το πέρας του Τουρνουά. Επόμενος αγώνας της ομάδας μας την Κυριακή 13 / 5 με τον Α/Ο/ ΦΙΛΟΘΕΗΣ στις 13:15 στο γήπεδό μας.  
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ (Σκοπελίτης) :Καββαλάκη, Χαρδαλιά, Καρκασίνα, Κορβέρη, Χριστοδουλάκη, Μπάμπαλη, Τζανάκη, Νικολάου, Αρμένου, Σάνη, Σπυροπούλου, Καμινάρη, Κωτσίνη, Κλόκουζα
ΓΣΑΠ  (Νιτουλέσκου) : Δρακοπούλου, Τσαλούρη, Συρίγου, Νίκου, Τούτση, Αθανασοπούλου, Οικονόμου, Κεχρή, Παπακωνσταντίνου, Μπόμπου, Βερτοπούλου, Παπαδοπούλου, Χρήστου.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καθαριστήρια SecoDryClean (Αγίας Τριάδος 20) που είναι ο χορηγός και υποστηρικτής των ομάδων μας JUNIOR, καλύπτοντας τα έξοδα των εντός έδρας  αγώνων.
 
Δημ/ση : 8/5/2018

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

banner phone

banner map

slider-image4

banner local tv

Έντυπα για Ηλεκτρονική Υποβολή